Bekijk hier de bereiding en het recept:
Fondue de Camembert met zongedroogde tomaten en gehakte hazelnoten
Ingrediënten, als voor- of licht hoofdgerecht voor 2 personen:
* 1 Camembert van goede kwaliteit (ik vind de Rustique altijd goed)
* ca. 5 zongedroogde tomaten, in kleine stukjes
* handje hazelnoten (of walnoten), gehakt
* takje verse rozemarijn, tijm of oregano
* voor erbij: stokbrood en/of rauwkost om mee te dippen
* ca. 5 zongedroogde tomaten, in kleine stukjes
* handje hazelnoten (of walnoten), gehakt
* takje verse rozemarijn, tijm of oregano
* voor erbij: stokbrood en/of rauwkost om mee te dippen
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 180 graden. Haal de Camembert uit zijn doosje, verwijder de verpakking en stop het terug in het doosje (zonder de deksel). Snijd met een mes flinke inkepingen in de bovenkant van de Camembert. Voeg vervolgens de zongedroogde tomaten, gehakte hazelnoten en de verse kruiden toe en zet ongeveer 20 minuten in de oven, totdat de camembert van binnen gesmolten is. Serveer met stokbrood, rauwkost (wortel, kleine tomaatjes, komkommer) en een glas rode wijn.
Bon appétit!
Bon appétit!
1 opmerking:
Hey Eef, ziet er leuk uit! Dit recept staat bij mij nog steeds regelmatig op tafel :) xxx
Een reactie posten